I'm on my way, I'm going home.

In my heart.. It's a lot i have in there.
But you know, I want the one who
have the biggest place in it.
And that's you honey.


Sitter i min säng nu och kollar på filmer jag vann på Liseberg. Funderar vilken jag ska se. Om det ska bli thriller, komedi eller något.. Jag funderar även på att dra på en Harry potter film som jag så mycket förälskat mig i. Helt underbara är dom. Jag såg den första filmen, sen va jag fast. Längtar som bara den tills jag ska se den nya som snart kommer på bio :P haha. Nörd är jag, jag vet. Men en jäkligt nöjd sådan, då jag älskar filmerna :) Nej får nog bli någon av de nya filmerna. Vann 9 st så finns lite att se på.

Idag har jag bara varit hemma. Sliten som bara den har jag varit. Va iväg och handla lite förut. Skulle göra tacos. Den fick jag dock inte behålla utan spydde upp den? Nödvändigt det kändes. Men men, mådde råå illa efter maten så det va bara skönt att det kom upp igen. Men inte så bra kanske. Man ska inte spy upp mat! Usch. Kunde äta godis för en stund sen. Va gött med något sött faktiskt. Sura bilar som vi vann på Liseberg med. Mumma va gott det är!

Snart är jag i ett varmt land också. Spanien, mallis blir. Ska bli så skönt. Ska rensa hjärnan och ta det lugnt med ellen. Jobbar kanske 3 kvällar sen är vi i stortsett lediga. Då blir det att gotta sig på stranden, vid poolen. Bada i havet på kvällarna med. Usch va skönt, men ajaj va jag kommer sakna K, mina underbara tjejer och familj (släkt) Men blir bara borta en vecka så när jag kommer hem kan jag gosa med er igen! När jag väl är hemma igen ska jag även sätta igång hårt som bara den och hitta ett jobb, söka massa iaf. Blir galen av att va hemma om dagarna och jag vill inte påstå att jag blir rikare av att stirra in i samma väggar dagar in och dagar ut. Jag vill starta eget nu nu nu!!  Jag har värsta planerna som jag verkligen vill dra igång och få det att funka. Skulle ju va sjukt kul!!

Nej nu ska jag lägga mig och se film och sova. Det behövs. Är sliten som bara den. Imorgon ska man ju upp och växla pengar, packa, lämna in lite CV:n tänkte jag att jag skulle hinna med också. Men det gör jag ju. Vill till vålberg en sväng också och pussa hejdå osv. Men får se vad som händer och om man får vill säga :P Men jag är alltid sån. Tycker det känns jobbigt att åka ngnstans också får man inte säga hejdå ordentligt så hörs man inte på någon vecka. Men men, hoppas det löser sig! Ska iaf bli skönt att få komma till solen. Jag och Ellen ska bara bry oss om oss själva. Ingen dricka eller något ska vi ta där nere :) Bara njuta :) Kommer bli super skönt. nej nu blir det film.



// L.

Kommentarer
Postat av: Jon

Alltid skönt å komma iväg. Man blir bra rastlös av att bara sitta och glo ;) Hoppas ni får det sweet :P

2009-07-10 @ 20:47:11
URL: http://jonnyloco.blogg.se/
Postat av: banan

säg aldrig att du ska dra iväg då gurkfan :( här får man läsa saker på bloggen ;)

2009-07-11 @ 00:23:06
Postat av: angelica

hade så gytt i spanien då, inte alls avundsjuk hörru :D

2009-07-13 @ 22:40:16
URL: http://myworldofsin.blogg.se/
Postat av: Frida

Hej.

Kul att du fått igång sång karriären som du drömde om i skolan :)

Satte lite snabbt över till kanal 12 för ett tag sedan och såg dig!

Ha det bra!

2009-07-15 @ 15:31:02
URL: http://fridalundquist.blogg.se/
Postat av: banan

nu är du hemma gurk! har börjat skriva igen i min blogg nu också :D

2009-07-19 @ 15:57:32
URL: http://linanoleryd.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0