You really got it wrong.

Frågan är om jag har det? Tvivlar på det duuu......


Nu sitter jag och lyssnar på Papa Roach - Not Listening. FY FAN va den är bra. Jag kan inte sluta lyssna på den. Satt inatt under min hostperiod och läste lite olika bloggar. Helt otroligt vad andras liv kan vara intressanta. Kom och in på en 18 åring som är 3 barnsmamma. Ni har säkert läst hennes blogg några av er? Hon verkar va en fantastisk mamma och stark människa. En stor eloge till henne!


Så till mitt liv nu då, sjuk sjuk sjuk. Finns nog inte så mycket mer än så att säga. Ska till Kinna med KICK i helgen. Får se hur det blir att sjunga. Ellen får köra för oss båda ;) Haha, nej löser sig Käkar massa vitaminer så jag ska allt kunna sjunga ;) Vill passa på att tacka alla i Örebro. Både gäster, arbetare och artister. Hade jättekul. På vägen hem trodde man att man skulle kunna ta bort en viss smärta med öl. Gick dock inge bra. Men fest blev det ju. Satte dit en rattfylla också. Han såg inge nöjd ut när snuten tog han! Haha, måste säga att det va jäkligt kul. Men människan va ju helt dum i huvet. Höll på o preya av en bil som skulle köra förbi osv. Antingen var han alkoholpåverkad eller narkotikapåverkad. Men men i slutet gjorde vi allt något gott för honom. Det va ju bättre det än att det skulle bli en olycka och att han skulle skadas.




- Om du tar en bild och kör upp den i röven, vad blir det då?
- vet inte (svarar jag)
- Bara ett kort uppkört i antagligen en pervers människas röv.
- Jo men den va ju väldigt bra (svarar jag på det)


Haha, alltså om man ska hitta på ett skämt kanske man ska hitta på ett bra och inget värdelöst som det där :P Haha, skratta enbart för att det va så jääkla dåligt :P haha. Ett råd lille vän, googla skämt eller något nästa gång.


Vill ge några ord till min Mamma, Kusiner (Johanna & Ida just nu), mina vänner som är otroligt underbara! Stöttar mig när saker känns jobbiga eller gråter med mig när jag känner sorg. Skrattar med mig när jag är lycklig. Utan er skulle inget skratt finnas! Tack för att ni finns nu när jag behöver er som mest! LOVE LOVE LOVE!




Kommentarer
Postat av: Johanna

Just give me a call honey :)

2009-02-24 @ 22:33:01
URL: http://johannadali.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0