Äntligen!!

Fy fan vilken lättnad det blev med "det". Känns mycket lättare att ta tag i vissa saker nu. Stå vid vägen coh kämpa på så det ska funka och gå igenom nu. Det kommer bli bättre och min hand är i ryggen för att ständigt hjälpa pch pusha på. Kommer bli bra detta! Jag vet att saker kan ta tid o så men är så mycket värt bara så saker löser upp sig för det och den. Usch va skönt det blev nu vännen! Alltid :)


Nog om det.. Hemma med feber är ingen hit.. faktiskt. Jobbade igår då. Gick bra. Jag och frugan körde på då. Fick lite hjälp av en barback. Duktig va han. Sa till alla att han va min bitch och han skrattade o hade kul. Så kom det fram en och sa att han skulle hänga in och då svarade min bitch att han inte hängde in. Så hoppade jag in i konversationen och sa direkt efter, nej han hänger inte in. Han är min bitch och gör det jag säger. Haha, det roliga va att han jag sa det till trodde att jag sa att HAN va min bitch och att han skulle göra det jag säger. Haha, vi bröt ihop och skrattade och förklarade att det inte va så. Men efterdet så va han skittrevlig och han visade sin förlovnings ring (även hans fulla kompis som också va lycklig med ring å fingret :P) och sa att han kunde va min bitch. Så när han skulle gå kom han fram o sa att han och hans vän skulle gå. Då frågade jag bara som vanligt varför dom skulle dra så tidigt som jag ofta gör med lite folk när dom drar runt ett där. Då trodde han att jag körde på bitch grejen så han började på en gång o skämta massa om att jag fick bestämma osv osv. tillslut hämtade jag deras jackor och tackade för kvällen :P  Låter jäkligt lamt men ni förstår inte va jäkla kul det faktiskt va "irl" :P .

Mobilen går i ett och just nu tycker jag faktiskt det är mysigt, men lite ledsamt. Men blir allt bra :) Snackade med tok Daniel på msn förut med. Han har det bra i thailand men har lite hemlängtan. Rolig han :)

Nej nu ska jag.. packa? jag vet inte.. Jag ska göra det jag kan.

Heeejdå..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0