The Voice Within..

Hittade en tjej på youtube som sjunger en av mina favoriter som Christina Aguilera har gjort, The Voice Within. Fruktansvärt duktig är den här tjejen och hon kommer nog kunna gå riktigt långt om hon hittar rätt kontakter! (Lägger in videon längst ner).

Nu sitter jag här som vanligt och undrar vad som ska ske under dagens lopp. Är trött som vanligt och vet inte alls va jag ska hitta på. Är inge sugen på att gå ut eller något sånt men något vill man kanske göra. Idag har jag inte ens vart ute än. Varit hemma och plockat lite, lagat mat och glott på tv:n.

Drömde inatt att jag och krikke va utomlands och snodde pengar haha. Vilken resa vill jag säga :P Men jag har börja drömma så sjuka saker. Kan dra några exempel. Som för några dagarsen, då drömde jag att jag va ute på bergvik's (ett köpcentrum) parkering och red med en kompis :s Vart kommer hästarna ifrån? Hur som helst så gick jag bakom Coop byggnaden och där var det fest. På festen var alla, alltså allt från min släkt till krikke's släkt, till kompisar till gamla lärare. Ah, livets resa på en fest med en häst i ena handen. Ah nej, jag drömmer mycket konstiga saker ibland numera.

Jobbigt att kroppen satt en rutin på att vakna mitt i natten eller väldigt tidigt på morgonen för att gå upp och kissa. Trots att jag kissar innan jag lägger mig så ska jag nog fan vakna upp varenda jäkla natt för att kissa. Det är inge kul vill ja lova när man bara vill ligga och sova :P Men men sånt är väl livet antar jag. Nej nu orkar jag inte sitta här mer. Men vad ska man hitta på ens? blääää..

The Voice Within..





K
kkkkkkkk.

// L.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0