Gardiner, smink och katter.

IDAG SKA JAG TRÄFFA MIN IDA!



japp, nu är man vaken o så. Inte bakis ett dug, men jag va lite när jag vaknade men så ringde det o då kändes det genast bättre :) Måste säga att jag ogillar batterier i mobiler alltså :P Men det va ju lite kul o höra det idag iaf :) haha. Rolig. Nu sitter jag här tom i magen, hungrig men inte sugen på något alls. Funderar på om man ska göra en sallad sen eller något? kan ju vara gott. och NYTTIGT :)

Har ju varit vaken ett tag nu, för jag har ju hunnit med bergvik med min kära pappa. Han ringde och frågade om vi skulle åka o titta på dom där gardinerna jag tjatat om. Och jajjemen det gjorde vi. Tänkte jag skulle visa honom så han kunde visa farmor vad jag ville ha i julklapp, och ja, där va dom. Sa till pappa att dom är ju så fina så ojoj, men dom kostade 500 för två längder så jag tyckte det va dyrt men pappa sa att jag fick ta med dom på en gång ist så då blev jag glad :) Så nu ligger dom otroligt snygga gardinerna på mitt rum här. Dom ska sitta i mitt rum eller i vardagsrummet när jag får ett ;) haha. Så när vi va på bergvik så kollade jag lite snällt på pappa o frågade om en foundation, som jag sedan fick för min är ju typ slut :) Så det blev en liten shopping runda med pappa idag :) Mycket trevligt! Fick ju gardiner av mamma häromdagen också som va sjukt fina! :) Josefin köpte likadana, uh va fint vi kommer få :) haha.
 


nu kom min misse och la sig i mitt knä, hon är underbar min gos, även min andra katt! såå mysiga och roliga :) Dom har för sig så konstiga saker ibland. haha. Kitty är så himla go när hon ska dricka det sista av mjölken av mig, hon är inte som zazzie som kör ner hela huvudet i glaset, nej utan till kitty ska man hälla så öppnas hon munnen och dricker som alla andra gör. Ibland slickar hon lite också, men ser så gulligt ut. Samma när hon va liten o man hade som en nappflaska, då skulle hon ligga som en bebis inlindad i en filt och sen skulle hon dricka mjölk ur nappflaskan. Så go min misse :) Och zazzie är värsta tröstarn, när man är ledsen kommer hon på en gång och pussar på en och ligger hos en när man gråter. Även när man är sjuk kommer dom småttingarna o ska mysa o se så man mår bra ;) haha.
Älskar dom!








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0