Här har du din uppdatering jesper :P

Japp, nu börjar ungen klaga på mig också :P men jag har fraktiskt inte suttit vid datorn på ngr dagar. Eller det har jag men inte så mycket. Har en till blogg jag måste uppdatera också. Får fixa det sen.

Min dag har varit kall. Gick upp kl 8.00 för att sedan lägga mig i 15 min till och snosa. Men gick faktiskt upp först en liten stund. Började jobba halv tio. Så jobbade då tills kl 18.30, sen fixade jag pappas julklapp och efter det blev det ner till elgiganter där jag och mamma köpte en julklapp till mig :) blev jag glad jag.

Satt och käkade med Helen och Ellen på bk förut. Va så kul när vi skulle beställa. Helen och jag bröt ihop.. nej nu överdrev jag, men vi skratta ganska mycket åt Ellen, Ni förstår att Ellen är ju inte den som käkar på bk, så när hon kommer fram så funderar hon vad hon skulle ha.. "kanske en wopper? är ju en sån jag sett på reklamen på tv" helt glad, men ändå förvirrad. Ah som jag sa, jag och helen skratta endel åt henne. Söt hon den där Ellen.

Nu sitter jag och snackar med några kompisar på msn. Trevligt det. Kollar även på Prison Break. Hört att snyggingen är bög? Vore ju fränt om han skulle ha alla de där tatueringarna på riktigt? hmm jaaa ;)

nej fan, orkar inte mer nuuuu..

Kommentarer
Postat av: jesper

hallelujah, praise the lord!

2008-11-25 @ 10:22:14
Postat av: alexandra allansson elfstrand

Tjena gumman, hoppas allt är bra med dig. Du kan ju adda mig så kan vi snacka om du vill. Kram Alexandra [email protected]

2008-11-30 @ 21:38:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0