Ny mobil vare ja..

Såå.. idag har jag blivit intervjuad av expressen. trevlig trevlig den där tjejen jag pratade med :) Det kommer väl ut i tidningen imorgon och förmodligen på nätet inatt. Imorgon ska vi träffa NWT och kanske VF också. Sedan bär det förmodligen av till sthlm för o träffa lite skivbolag. MYCKET trevligt :)

Va iväg och skulle fixa lite dans med elena och ronja förut med. Ronja är bra hon. "henne ska vi anställa" ;D haha. Nej men hon är duktig och vet vad hon gör. lite ringrostig sa hon men jag håller inte med henne alls om det. Hur som hellst hade vi väldigt roligt, och nej elena, inte dina steg :P haha. även om du är söt men nej ;) Alla som har efterfesten får inte missa att läsa om oss där heller ;) Klicka bara på nyheter så står det "Linda & Elena = KICK" läs vet ja och glöm inte o gå in på myspace sidan och kolla, lyssna o släng gärna in en kommentar ;) (www.myspace.com/kicksweden)

Jaani, nu sitter jag här helt hunrgig. ska käka ngt tänkte jag. Väntar på att gos ska svara också, men han kollar på fotboll just nu tror ja :) Känns gött tråkigt också att jag kanske inte hinner åka o hälsa på min malin denna veckan. Kanske på fredag om jag har tur :) Ah, ny mobil idag också från det ena till min rubrik. ROOOSA med... men jag gillar den :) hähä. lägger nog bannimej upp en bild på den :) NU blir det maaat sen ska jag ringa Keith. lr så får han ringa mig? märks ;)


PUSS på er dååå.. haaaj.

image93

Kommentarer
Postat av: Michaela

GAh, i hate u, vill också ha en sån mobil o ska också køpa den ! ;D

2008-05-08 @ 08:21:51
URL: http://www.citrondoft.blogg.se
Postat av: L

mohahah ;)

2008-05-08 @ 09:57:45
URL: http://Lindarangfeldt.blogg.se
Postat av: Madeleine

är det inte en sån du hade fast gul? :P

2008-05-09 @ 12:41:48
URL: http://madeleiene.blogg.se
Postat av: L

haha nää. inte riktigt ;P hehe. den här är jag inte trött på, också är det en musik mobil mer osv. så tänkte jag att jag skulle bli nörd så josefin får lära mig sims för det har jag i mobilen ;D hahaha :P o stegräknare, också kan man skaka på den så den byter låt. jaa, den är lite roligare helt enkelt ;) heh

2008-05-09 @ 13:09:40
URL: http://Lindarangfeldt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0