Bra dag :)

Åkte iväg kl 10.00 imorse, mot charlottenberg. Shopping :D Älskar ju att shoppa och som vanligt fick jag med mig lite kassar hem :P Köpte allt från skor till PEZ bil :P haha. Ahh, lång historia. igentligen inte men orkar inte skriva och ingen behöver veta heller. Va där med mamma och mormor, mötte upp mina kusiner ingela och louise, med ingelas kille daniel och deras barn emelie den gulleungen. Hon fyller snart 1 år hon. Otroligt vad tiden går :) Sen kom jag hem, då blev det att träffa P. Åkte till studion och satt där en stund o töla med dom andra. Haha, en av killarna som jobbar där har gjort tandblekning och han är galen i godis. Enda problemet är att man får inte äta/dricka något med färgämnen på tre dagar så han låg i soffan och tyckte synd om sig själv :P haha. Staffan är ju rolig, skulle va kul o räkna hur många ggr han gör hi5 per dag alltså :P haha jaajaa..

Imorgon är det onsdag. en dag närmre helgen. På fredag kommer systeryster :D :D :D jag är ju dock borta från fredag till söndag :( Men ska träffa henne på en gång när jag kommer hem så ska jag tvinga henne att se våran film :D Bring It On ;) oooh yeeeah! Cheerleaders som vi är måste vi se den :D och på lite gamla tävlingar o sånt så man friskar upp minnet hur bra dom dagarna igentligen va! alltså jag vet att dom va några av de bästa dagarna i mitt liv men alltså, känslan av att se dem.. aaah. WE LOVE IT :) Lr hur Dessiré/Nathalie ;) jag är ju dock nu en inaktiv cheerleader men det gör väl inget :) jag har det i blodet :D

På måndag ska syrran bli fotad, ska bli riktigt kul och jag är så glad för det, för dessan är så glad över det. Min student present till henne :) Är hon glad är jag glad! Saknar henne så mycket så ska bli så otroligt skönt att få hit henne nu! ska åka till henne längre fram också o hälsa på igen! Va fan ett årsedan exakt om några dagar som jag hälsade på henne. Men va inte sååå längesen jag träffade henne, men braaaa längesen ändå. Går alldeles för lång tid mellan varje gång vi träffas. Inte lätt när hon bor långt bort. Sist vi sågs bröst hon ihop och bara grät o sa hur mycket hon hade saknat mig! förstå att jag blev så jääävla rörd! Min bästa lilla-syster som jag älskar så högt bara skriker o springer emot mig och gråter! Jag höll i mina tårar hårt då vill jag lova!!! bröt dock ihop senare på natten :P haha då gick det inte längre :p Nej, men nu kommer hon snart iaf och det betyder så grymt mycket! SAKNAR DIG LILLSKRUTTAN MIN!

Men nu ska jag nog kolla film o sen sova :) Har 15 nya filmer o se på så :P haha. har iofs sett några av dem tidigare men ändå :P GODNATT ALLA!



nog är vi bra alltid ;) haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0