jag känner på mig vissa saker jaag..

haha nej det gör du inte ;)

En gång va jag blind, sen fick jag synen tillbaka ungefär ;P haha. uuh ibland har jag och mina vänner väldigt kul faktikst. Idag ska jag leka med linda och elena en liten sväng. Länge med linda, elena lite :P Blir nog att sova hos linda o prata litre skit o bara tat lugnt. Lite vin kanske? mkt möjligt det. Får åka iväg o köpa en sen tror jag bannimej.

Michan klagar på hur jag stavar, men jag bara skriver så skirver jag snabbt så tänker jag inte alls på hur jag stavar. So what?! hahah :D Michan hade iaf inte MVG i JB svenskan. mohahaha. Fuck jb just nu. Orkar inte tänka på ngn skola. Såå gött att man tagit studenten. Slippa skolan o slippa idioter som går på skolor. Men studenten va så grymt roligt så nästan värt o gå litte mer i skolan om man skulle få ta om den. uuh va kul det va :D När man sprang ut där så kände man, GUUUD VA VÄÄÄRT DETTA HAR VARIT! :) får nog lägga in lite studentkort tror ja ;)




Iaf så va det jäkligt roligt må jag säga. Orkar inte lägga upp så mkt kort så ni får två där och en längst neeer. Som blir snart. Alltså jag har endel o säga men vet inte vart jag ska börja faktikst. Lyssnar på travis cover på low IGEN. såå bra är den. blir tokig. Ni som ej hört den kan gå till inlägget Jobb.. Där ligger videon. UJUJ va niice. Ja jag tror bannimej vi gillert. Nu fick jag sms av linda med. Vin blir. Nu fick jag ett till sms, va dock inte från linda. huumm. va vill "hon" då? behöver inte nämna ngr namn. ääänyvääj- Måste färga håret ikväll bannimej. tänkte jag skulle hoppa in i duschen nu men gör det nog hos linda sen så kör vi allt i ett där tror jag bannimej. Men men, ska nog fixa litte här och ta mig en yoghurt, har ju inte käkat ngt idag. Har tappat matlusten idag känner jag. uuch på DET. men iaf så funkar det ganska bra ändå tycker jag, jag äter ordentligt. lite för ordentligt har jag märkt. jag sover inge bra dock. lr när jag väl somnar sover jag väl okej men kan verkligen inte somna. Har verkligen svårt för det :/ men men blir kanske bättre. Kan ju alltid hoppas. Ska töla litte med nathali, lr vi håller på nu, men hon får va med på en yoghurt ;) hehe.

Nu drar jag mig. Haj hopp.

image64


Kommentarer
Postat av: Michaela

HAHA! de låter som att du hade mvg,o jag IG :P jag hade VG! ;D va hade du ? ;) Puss snuttan

2008-04-09 @ 10:44:01
URL: http://www.citrondoft.blogg.se
Postat av: L

hahaha, jag hade mvg ;) hähä nej hade jag inte :P jag hade G tror ja :P du vet ju mina och jossans betyg va ;) hähä puss

2008-04-09 @ 17:57:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0