HALLÅ VÄRLDEN!

jaaa, nu har man vaknat. Eller jag vaknade faktiskt för någon timme sen. Ska ringa o väcka josefin snart också när hon fått sova sin halvtimme. Som iofs redan har gått men hon kan få sova tills jag skrivit klart, snäll som jag är ;) Kom o tänka på att magnus ville ju plåta mig och linda... "vi tar det om två veckor". haha Inga av oss va direkt duktiga på att höra av oss till varandra. Men ska skriva till magnus sen tänkte jag. Får se om vi kan bestämma ett datum eller ngt nu och sen ha kontakt fram tills dess. Det vore ju :) hehe. Ska försöka få i mitt löshår idag tänkte jag. Får panik av mitt korta just nu känner jag. Så det blir bra. Fick min rosa Ed Hardy keps för några dagarsen också. Den är skön och jag trivs faktikst i den. Är ingen keps människa så men nu har jag tre som jag trivs i :) eller aa.. haha. en har jag ju inte använt så. Får göra det ;) Blir nog bra. Tänkte att linda skulle svara på mitt sms. Frågade henne om håret. Bara hon gör den sista flätan kan nog jossan sy i håret. Känns kanske bättre om linda gör det som har gjort det alla andra gånger så. Ah, linda blom satte i det en gång också :) Men annars är jag stammis hos Franzén och hon hos mig ;) Förutom flätorna, det suger jag på :P Aja nog om det.

Ingen "BBB" på nöjes igår kväll heller. Förkortning av mig :P Skitsammmm.. Träffa min ida igår på nöjes :D åååh vad jag har saknat dig baby! så grymt kul o se dig juuu! Du måste komma hit oftare vet du väl! I love ya ;D Iaf så Hoppas ja på att bbb finns på nöjes nästa helg för då ska jag ut, då är jag ledig och då jävlar blir det party ;D haha. Visste ju inte vem exakt jag skulle gå ut med igår men igår hängde jag på en kompis. Eller jag ska hänga på dom är det tänkt. Om det är bra personer där då. Men är det oftast :) Ska se om jag får med mig Josefin och linda eller så. Dom borde va me, med dom snälla pojksen :) hehe. jaja.


Nej nu vill min mamma äta på max så jag får väl ställa upp ;) haha. CHILLLLICHEEEEES! - yes thäänks ;D Ha det så bra, hörs ikväll igen alla kära läsare. Hare lugnt, Tare gött! HAAAJ!

image73
MINA KATTER ÄR BRA!

Kommentarer
Postat av: ida!

UNDERBART att träffa dig igår hjärtat! har verkligen verkligen saknat dig! och vi måste ses oftare!! i love you!

2008-04-20 @ 23:16:16
URL: http://idapida.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0